Intentions

Prayers of Mary

Soms zijn we zo overweldigd door een gebeurtenis of iets wat we echt graag willen, dat het ons denken overheerst.
Is er iemand waarvoor jij wil bidden? Is er een intentie die jij wil neerschrijven, iets dat je graag wil realiseren?
Schrijf hier je gebed of intentie. Je kan er een kaarsje bij branden om je woorden extra kracht bij te zetten.

 • Marisja

  Afscheid

  Het gebeurde zo plots. Veel te jong. Dat je mag rusten in een licht van liefde mijn lieve vriendin.
 • Joke

  Muziek

  In mijn vrije tijd speel ik piano. Muziek beluisteren of zelf een instrument bespelen, kan zo helend, verbindend en verzachtend werken.
 • schaaf jacqy

  footprints

  een beetje vrede op deze aarde
 • Gemma

  'Be the change you want to see in the world'

  In deze tijden van onrust en oorlog, polarisatie en de schreeuwende minderheid, hoop ik dat de stille meerderheid opstaat. Een stille meerderheid die vredelievend is, met zelfliefde en liefde voor elkaar, tegen extremisme. Laten we onze collectieve energie en liefde inzetten om de wereld mooier te maken en na te denken over oplossingen, samen.
 • Marisja

  Gastvrijheid

  Ik ben opgevoed met de waarde van de gastvrijheid. Je biedt een gast iets te drinken aan, geeft hem eten... zodat hij zich welkom en goed ontvangen voelt. We zitten met zijn allen al te vaak tussen vier muren. Een beetje meer gastvrijheid zou wonderen doen. Dat hoeft geen grote maaltijd te zijn, het zit hem in kleine dingen. Een tasje koffie, een kleine borrel. Een zitplaats. Mijn kasten zitten altijd vol. En eerlijk, een maaltijd of drankje smaakt toch zoveel beter als je het deelt. Bij mij is iedereen welkom. Ik hoop dat ik hiermee anderen kan inspireren. Want omgekeerd kan bezoek zoveel warmte geven.
 • Evi

  Less is more

  Ervaring die ik zo vaak tegenkom bij mezelf… Bij het eten waarom niet kiezen voor puur voedsel zodat ons energetisch niveau kan stijgen… Waarom niet gewoon luisteren en er zijn in het NU voor een ander en zeker ook voor jezelf want dat is echt zoveel meer waard. We kiezen vaak veel materialistische zaken maar die vergen ook aandacht en onderhoud? Vraag je af wat je echt nodig hebt en kies daar zielsbewust voor. Eenvoud is toch zo mooi.
 • Amalie

  Leef alsof het je laatste dag is

  Ik wil mensen inspireren. Ik wil dat iemand naar me kijkt en zegt 'door jou heb ik nooit opgegeven'. Ik zeg altijd tegen iedereen: leef je leven ten volle, leef elke dag alsof het je laatste is, doe wat je gelukkig maakt en omring je met de mensen die je laten lachen en liefhebben zolang je leeft. (dankjewel Kim, soms is een luisterend oor exact wat ons hart nodig heeft ) :)
 • RT

  Duits gebed voor het slapengaan

  Lieber Gott Ich bitte dich, diese Nacht beschütze mich, und wenn ich schlafe ein, lass zwei Englein um mich sein.
 • sTeven

  Schoonheid

  Omringd door schoonheid daal ik dieper de grotten in om licht te zien en te eindigen in dezelfde schoonheid Ik wens dat iedereen toch nog schoonheid in de wereld kan zien, ook als die persoon zich ongelukkig voelt.
 • An

  Open mind

  Niets is zo gemakkelijk als een oordeel te vellen, maar ‘Oordelen = denken te weten’. De wereld zou er zo veel mooier uitzien als we minder zouden (ver)oordelen en vaker met een open mind naar alles zouden kijken. Vaak denken we zwart-wit en geven we anderen te weinig kans in nuances …
 • Lien

  Zo eenvoudig kan het zijn..

  "The greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return."
 • sTeven

  Intelligentie

  Ezels en varkens daar meet ik mij aan. Underestimated behaviour. (Men denkt dat een ezel dom is, zo ook een varken, maar ze zijn erg slim.) Ik wens dat mensen verder kijken dan een eerste indruk, verder dan een vooroordeel.
 • Frida

  Nog even leven

  Mijn God Ik bid tot u heel mijn dag en kom bij u met mijn vreugde, droefheid en pijn. Graag zou ik nog wat willen leven voor onze Rudi. Dank u lieve God F, 90
 • Sarah

  Dankjewel

  Een intense knuffel van onze jongste, een geroutineerde zin voor we in de zetel ploffen 'Moet je nog iets hebben?' en na 22 jaar samen nog steeds antwoorden 'Ja... U!', kids en ouders die stralen van contentement na een weekje op crea- en kinderyogakamp bij ons op de boerderij, onzen oudste die voor de tv nog op mijn schoot komt liggen, een goede gezondheid, de dochter die trots haar nieuwe outfit komt tonen,... Dankbaar zijn voor alledaagse dingen en mensen die alles behalve vanzelfsprekend zijn. Erg koesteren wat je wel hebt, dankjewel.
 • Roxanne

  Liefde voor iedereen

  Ik hoop dat iedereen uiteindelijk liefde mag vinden man of vrouw dochter of zoon vader of moeder, het leven is niet zo mooi zonder die liefde die jezelf kan delen
 • Jos

  Verschillen

  In deze maatschappij kijkt men vaak neer op kleur en cultuur van mensen laten we samen bidden dat niet meer zo veel gebeurd in de toekomst dan nu. Amen
 • sTeven

  Liefdesgedicht

  Zelfs gespalkt van intens verdriet ren ik naar jou 9.58* (*wereldrecord lopen 100 meter Usain Bolt)
 • Sabine

  Mevr

  Dat iedereen gedragen mag worden door liefdevolle vriendelijkheid 🙏
 • Kenneth

  Gouden jubileum

  Er is niets mooier dan liefde en zouden we niet allemaal langer moeten vechten voor onze relatie. Vroeger waren mensen een leven lang samen. Ze vierden elk jubileum. Ze vergroeiden met elkaar. Er is niets mooier dan dat!
 • Carine

  Een thuis voor mijn kinderen

  Lieve Maria, ik wens van moeder tot moeder. Ik wens niet voor mezelf maar voor mijn zoon. Ik hoop dat hij snel iemand leert kennen en dat de liefde van beide kanten mag komen. Moge hij gelukkig worden. Ik weet wat alleen zijn is, ik ervaar hetzelfde. Als ik hem zie zitten, alleen achter zijn computerscherm, dan breekt mijn moederhart. Mijn dochter is al jaren gelukkig met haar partner, dus ik weet hoe mooi het kan zijn. Ik wens het hem zo toe!
 • Anoniem

  Thuiskomen

  Mama zonder mama. Mijn grootste gemis is het altijd, eender wanneer, kunnen thuiskomen. Hopend dat ene huis te vinden dat ons het juiste, warme gevoel geeft.
 • Chris

  Gebed

  Een mooi gebed om tot rust te komen en dankbaar te zijn uit “zonnestralen voor elke dag” Leven is een boeiend avontuur met God en de mensen in een wereld vol licht en duisternis Ik hou van de mensen die leven rond mij ik hou van de vreugde en zo komt de vreugde tot mij Ik hou van de vriendschap en zo pluk ik de sterren en is mijn dag vol zaligheid
 • tamara

  mensheid

  ik zou willen dat de mensheid wat liever voor elkaar zou zijn en meer empathie zou tonen. verplaats je eens in een ander ipv te oordelen, wees lief en heb lief. geniet van kleine dingen en help waar je helpen kunt. glimlach eens naar een medemens, dat kan een mens goed doen.
 • Mama

  Mijn kinderen

  Ik bid alle dagen dat het goed gaat met mijn kinderen en vooral met de jongste zoon die al jaren worstelt met zijn verslaving
 • anoniem

  kracht

  mag ik de kracht en moed hebben om door te zetten waar ik mee bezig ben, afscheid te nemen van wat achter me ligt en enkel nog te kijken naar wat komen zal
 • Carina

  Welkom

  Mijn intentie is dat vele mensen de weg zullen vinden naar deze website: een plaats om even tot rust te komen en de stress van alledag los te laten. Een plaats om jezelf te verbinden: met je eigen kern, met het hogere, en misschien ook met iemand anders, die net als jij hier een intentie plaatst. We hollen niet meer naar de kerk maar leven ons leven virtueel. Daarom bied ik deze virtuele kapel aan. Welkom!